• v1
  • v2
  • v3

chilllogo2

Trends vrouwenmode zomer 2020


Wanneer je dit jaar begin maart naar buiten keek zou je het bijna niet willen geloven, maar het is toch echt waar; er is een moment waarop de lange herfst van 2019 gewoon weer overgaat in het vroege voorjaar. Dit betekent dat truien en vesten dan eindelijk de kast weer in kunnen, en dat jij goed gekleed de zomer tegemoet mag gaan. Dus, wanneer je 's morgens voor het eerst ergens een lammetje hoort mekkeren, ga je al gauw denken aan een mooie nieuwe zomeroutfit. Alleen, dat is ook het moment waarop je je af gaat vragen: "wat biedt het modebeeld mij dit voorjaar- en zomerseizoen eigenlijk? ".


vrouwtrend z20 2Wat worden de kleuren?

Het modebeeld voor zomer 2020 biedt je in ieder geval genoeg mogelijkheden om je ook werkelijk zomers te voelen. Het modebeeld is samen te vatten als "rijk en vol van prints en kleur". Dat is dus veelbelovend. De basis wordt gevormd door kleuren als kakhy, marine en zand. Daarbij wordt het zomerbeeld gecompleteerd met frisse volle kleuren als terra, geel, groen en indigo blauw. Dit kleurenpalet wordt gecompleteerd door de basiskleuren ecru en zwart. Alles met elkaar spatten de kleuren je deze zomer dus tegemoet.
Al deze nieuwe zomerkleuren vind je terug bij zowel de boven- als onderstukken, en in prints zowel als in uni's. En die prints ga je vooral zien op de broeken deze zomer; een printbroek hoort dus dit seizoen echt in jouw zomergarderobe te liggen! En welke prints moet je dan aan denken? Niet meer weg te denken zijn uiteraard de dier- en slangenprints, maar ook de batik- en paisleyprints zijn weer helemaal hot. Daarnaast zijn de bloem- en bladmotieven nog steeds volop aanwezig in het modebeeld deze zomer. En, vorige zomer al veel gespot, maar ook deze zomer weer helemaal in trek: de streepmotieven (horizontaal en verticaal) op shirts en blouses.

 

 

 


vrouwtrend z20 1De Stijlen

Laten we direct maar beginnen met de bijna eeuwige topper van de laatste zomers: het zomerjurkje. In alle zomerkleuren met alle hierboven genoemde prints; zowel met lange als korte mouw, mouwloos, gekleed en sportief, in chiffon, meshstoffen of jersey; het is allemaal hot deze zomer! Dit jurkje combineer je met een leuke tregging of panty en, voor de frisse zomeravonden, met een kleurig jasje of een vestje. Want ook het vest blijft een actueel mode-item deze zomer. Daarnaast is het jasje, na een aantal zomers, duidelijk weer terug in het modebeeld. Wil je het wat gekleed, dan kies je voor een revers, maar ook een sportiever jasje zonder kraag kan prima deze zomer. En waar het vest veelal uni is, mag het jasje net als de broeken, voorzien zijn van een leuke print! Naast het zomerjurkje is ook de blouson in de zomer van 2020 niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ook weer in alle eerder genoemde printjes en dan afgewerkt met borduursels, coatings of opvallende decoraties. Naast de blouson is er natuurlijk nog de "gewone" blouse deze zomer. Gewoon, dat wil zeggen: met een kraagje, knoopjes en niet al te lang. Bij de blouses en blousons draag je uiteraard een mooie skinny jeans of pantalon. Wil je een nog zomerser look, vergeet dan de aloude capri (al of niet met print) niet. Gecombineerd met een leuk t-shirt pas je helemaal in de modebeleving van de zomer van 2020!

 

 

Laat dus een frisse wind door je garderobe waaien, en laat het maar gauw zomer worden! Aan jou hoeft het in ieder geval niet te liggen. Het modebeeld biedt immers mogelijkheden genoeg om deze zomer optimistisch tegemoet te gaan met fijne kleuren op de mooiste kleding met de beste pasvormen!

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten