• v1
  • v2
  • v3

chilllogo2

Trends vrouwenmode herfst / winter 2018/19


Na een ongekend mooie zomer worden dan toch de dagen korter en de avonden langer. Na al dat mooie weer betekent dit toch dat de winter in aantocht is. Waar we anders 's avonds nog lang buiten actief waren, zoeken we langzamerhand weer de gezelligheid van thuis op. Lekker met je hele familie eten bij de openhaard, terwijl buiten de bomen langzaam verkleuren naar de herfsttinten. En natuurlijk is dit ook de tijd dat je weer na gaat denken over een leuke nieuwe outfit voor het komende winterseizoen. En wat gaat het modebeeld ons bieden deze winter?


vrouwtr w18 3De winterkleuren en materialen

Deze winter gaan de invloeden en effecten uit het impressionisme en kubisme je zeer zeker opvallen. Dit betekent dat, na jaren van ingehouden winterkleuren, je deze winter écht kleur gaat zien. Kleuren als karmijnrood, grasgroen, azuurblauw en okergeel voeren daarom de boventoon. En na al het grijs, taupe en marineblauw van de afgelopen winters is dit bijna een verademing te noemen. Natuurlijk zal ook een basiskleur als grijs en zwart niet ontbreken, maar reken er maar op dat het jasje wat je deze winter gaat kopen vast een opvallende kleur zal hebben. Het meest opvallende is eigenlijk wel de kleur groen; echt weer helemaal terug van jaren weggeweest! Door al deze mooie kleuren wordt het wintermodebeeld een pallet van warme kleuren, die de meeste mensen ook goed zal staan.
In het stoffengebruik valt op dat veel gebruik wordt gemaakt van glanzende stoffen als satijn, velvet en gecoate materialen. Dit betekent automatisch dat destroyed en ge-usede stoffen iets minder voorkomen; deze winter gaan we voor strak, recht en soft. En, net als de vorige winters, blijven de harige aaibare stoffen een niet weg te denken materiaal. Je ziet ze bij de jassen, vesten, en bij de ruim aanwezige (kabel)truien en wollen jurkjes. 

 

 

vrouwtr pol dr w18 2De stijlen

Dan is natuurlijk de volgende grote vraag: "Wat worden de stijlen deze winter? Hoe zien de broeken eruit; worden het vesten of truien?" Om gelijk maar met het laatste te beginnen: het worden vesten én truien, en dat vest is duidelijk korter deze winter. Naast deze vesten wordt de trui steeds belangrijker; in allerhande uitvoeringen en vooral zachte en natuurlijke materialen. Verder zijn deze winter de shirts nog steeds bloezend en wat langer. En ook bij de stoffen van deze blouses en shirts geldt dat deze mooi glad en glanzend zijn. Afgelopen zomer waren de jurkjes natuurlijk niet weg te denken. In allerhande printjes en kleurtjes; je kon er niet omheen. Dus ook deze winter kun je niet zonder een mooie jurk. In al die mooie winterkleuren en dan het liefst in zachte breisels of in mooie gladde goed afkledende stoffen. Je combineert ze uiteraard met een mooie panty of legging/tregging. En inderdaad; dit laatste betekent dat de legging daardoor nog steeds niet uit het modebeeld is verdwenen! Vergeet niet om bij het jurkje een leuk jasje of vestje te combineren. Met al die mooie winterkleuren hoeft dat ook geen probleem te vormen. En uiteraard blijft de jeans favoriet. Ook deze winter kun je eindeloos blijven combineren met deze oude vertrouwde bekende. Nog steeds lekker skinny, maar deze keer wat cleaner als andere winters.

Je garderobe maak je deze winter af met een mooie jas die warm is en comfortabel draagt. Het kan een mooie doorgestepte dons gevoerde jas zijn, maar laat je ook eens verleiden tot het dragen van een mooie uitgewerkte "wollen" jas. En wil je er helemaal bij horen? Kies dan eens voor zo'n jas in één van die mooie nieuwe winterkleuren!


Je ziet het: er zit een mooie kleurrijke winter aan te komen. En je hoeft er dus niet triest bij te lopen. Het nieuwe modebeeld van de komende winter biedt je immers genoeg ruimte om naar hartenlust te combineren met al die nieuwe stijlen, vormen, en kleuren. Gewoon doen dus!

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -21.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten