• m1
  • m3
  • m2

chilllogo2

Trends mannenmode herfst / winter 2018/19


Deze winter wordt formele kleding meer casual bij de mannenmode. En tegelijkertijd wordt klassiek in de mannenmode weer trendy. Dit betekent dat kostuums een casual pasvorm hebben een de broeken bijna "wool-look-a-like" zijn in de casual collecties. De mannenmode van dit najaar is dus duidelijk anders aan het worden. Maar nog steeds zullen hoogwaardige kwaliteit en goed passende items de boventoon voeren deze winter. Het mixen van kleuren, materialen en stijlen, is dan ook dé trend voor deze winter.


mantr w 18 1De hoogwaardige kwaliteiten zien we deze winter terug bij mooie mannenpullovers en vesten, maar ook bij het aloude klassieke colbert. Goed passend en met het nodige draagcomfort zijn ze een prima basis in het komende modebeeld. De modebewuste man kiest deze winter voor een pullover met pocketzakje en/of een opgestikt label. En helemaal hot zij de flockprints die bovenop de stof liggen! Naast de pullover komt de grof gebreide trui met rits of col duidelijk weer terug in het modebeeld. Ideaal wanneer het weer eens een echte koude Hollandse winter dreigt te gaan worden dit jaar. Daarbij past natuurlijk nog steeds het zo vertrouwde overhemd, waardoor een laagjeseffect ontstaat. En dat hemd is nog steeds gesierd met mooie kleine motieven en dessins. Zowel bij de pullovers, hemden en jasjes valt het draagcomfort op. Dit betekent veel stretch, waardoor een bijna jersey achtige look ontstaat. Ook bij de aloude jeans is de stretch niet meer weg te denken; de "spijkerbroek" voor mannen is dus ook deze winter nog steeds "sluitend en skinny". De "casual" pantalon is minder klassiek en heeft bijvoorbeeld combat-style zakken en labels.


De primaire kleuren rood en blauw spelen een grote rol in de mannenmode deze winter. En dan niet als bijrol in voornamelijk accessoires of details; nee, truien en pullovers en hemden zijn deze winter volop verkrijgbaar in rood of blauw. Maar ook zien we chocoladebruin, paars en groen en grijs terug in de nieuwe collecties. De laagjestrend zorgt er daarbij voor dat de vele verschillende kleuren naar hartenlust met elkaar kunnen worden gecombineerd.

 


De mannenjas is stoer deze winter. Warm, met capuchon en al of niet met bontkraag. Veel zakken en mooie details, daar draait het deze winter om. Zo 'n jas is blauw of zwart, wat lekker gemakkelijk te combineren is met de andere wintertinten van dit najaar.


Dus ook voor de mannen geldt deze winter: het hoeft niet saai, want er is variatie genoeg. Leef je maar uit in de luxe details en warme materialen dit najaar, en je gaat helemaal top de winter tegemoet.

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -21.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten