• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

iebeensjoukjeIn 2006 zijn Jelly Nauta en Iebe Bouma in Kollum "Chill Fashion" begonnen als "fashion store for guys en dolls". Zij hadden op dat moment ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dames en herenkleding, lingerie en nachtkleding. Chill fashion was hierbij een logische volgende stap; een echte fashionstore met een toonaangevende collectie dames en herenkleding van jonge dynamsche merken.

"Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van dames- en herenkleding was de stap naar een fashionstore als Chill snel gemaakt. Voorwaarde was wel dat de uitstraling van Chill duidelijk nieuw moest zijn. En dat is zeker goed geslaagd; Chill heeft een mooie frisse jonge en moderne uitstraling met een robuust interieur in factory style." vertelt Iebe.karenenjelly

"Om onze collecties altijd up to date te houden bezoeken we regelmatig de toonaagevende beurzen in binnen en buitenland. Op deze wijze worden wij steeds weer geïnspireerd tot nieuwe ideeën. Zo zijn we steeds weer in staat om jou mooi aan te kleden. Want dat is toch het doel waar we met ons hele team aan werken."

Jelly vult aan: "Het merkenpakket is in overleg met de verschillende leveranciers op elkaar afgestemd, zodat je altijd kunt vinden wat bij jou past. De collecties worden elke maand aangevuld, zodat je steeds de nieuwste mode bij Chill kunt vinden."

Chill Fashion is dus een winkel met altijd actuele hedendaagse dames- en herenkleding, en: "Service en kwaliteit zijn bij ons twee uiterst belangrijke dingen. Dit, en onze persoonlijke benadering met een eerlijk en gedegen advies op modegebied, hebben er voor gezorgd dat wij ons mogen verheugen in een grote groep trouwe klanten die elk jaar nog groeit." aldus Iebe en Jelly.

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten